Yoga Oud en Nieuw weekend

 

Met dit weekend kies je voor rust, ontspanning, kracht, warmte en volop inspiratie! Met de boot naar Terschelling laat je het jaar achter je. De natuur van Terschelling versterkt de ervaring er helemaal uit te zijn. Dit yoga weekend op Terschelling is puur genieten. Een warm weekend voor een stralend nieuw jaar. Hartverwarmende yoga, prachtige wandelingen, heerlijk vegetarische voeding, enthousiaste mensen en een speciaal programma om Oud & Nieuw te vieren met yoga, dans, meditatie en live-muziek. Van harte welkom!

Accommodatie
Het verblijf is in de Volkshogeschool Terschelling. Een uniek gelegen en sfeervolle accommodatie in de bossen en duinen van Terschelling. Het mooie gebouw De Brêge (= de Brug) is rondom een duin gebouwd. Er zijn 11 ruime tweepersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Elke kamer heeft een tuindeur die rechtstreeks uitkomt op het bos. In dit gebouw bevindt zich een mooie ronde lichte yogaruimte met daarom heen een groot zonneterras. De maaltijden zijn in het sfeervolle restaurant gedeelte en het gebouw heeft een eigen loungeruimte.

Programma
Dit unieke yogaweekend begint 30 december vanaf ca. 17.30 uur met een ontvangst, een diner om 18.00 uur en aansluitend een yoga openingscirkel. Het weekend eindigt 1 januari om ca. 15.00 uur. Voor het uitgebreide programma in PDF klik hier.

Met diverse vormen van yoga variërend van actieve tot meer meditatieve yoga en een workshop yogamassage. Alle vrijheid om aan een deel van het programma deel te nemen of te doen waar je zin in hebt! Zo is er voor de liefhebber s'morgens yoga met meditatie en om 8 uur Hatha yoga (stijl: Anusara). De yoga wordt gegeven door Peter van der Burg en Indra Bose.

Op Zondag is er een bos-strandwandeling en om 16.30 uur ontspannende Yin yoga. Na het diner is er in de flow van de avond een speciaal Oud en Nieuwprogramma met yoga, live (mantra) muziek, dans en meditatie. Op Nieuwjaarsdag (maandag) is er na de yoga en het ontbijt om 11 uur een fiets wandeltocht naar het strand met voor de liefhebber een Nieuwjaarsduik. Om 14.15 uur is er de afsluiting.

Het unieke yogaweekend om intens te genieten en fris & vol energie aan het nieuwe jaar te beginnen.

De Yoga
Met hartverwarmende hatha yoga in een mooie lichte yogazaal. Yoga voor balans, rust, kracht, ontspanning, vitaliteit en vooral om intens van te genieten. Peter van der Burg (45 jaar) internationaal gecertificeerd yogadocent begeleidt samen met Indra Bose dit weekend. Peter heeft diverse opleidingen tot yogadocent voltooid en beoefent verschillende vormen van yoga zoals Anusara yoga, Hatha yoga, Kundalini yoga, Iyengar yoga, Ashtanga-Vinyasa yoga en meditatie. Indra heeft jaren Hatha yoga, Chakra en Yin yoga gestudeerd in Nederland, India en Thailand. Hun inspiratie is het om (yoga) ervaringen te delen.

Yoga en meditatie als een manier om je te verbinden met je natuur, datgene wat je beweegt en daarvan te genieten. De yoga is toegankelijk en inspirerend voor een ieder met belangstelling voor bewust bewegen. Voor zowel voor beginnende als ervaren beoefenaren van yoga is er genoeg te ontdekken en te beleven. Aan dit yogaweekend doen gemiddeld 18 deelnemers mee.

Locatie
De accommodatie is gelegen in een uniek duinlandschap op Terschelling en op circa 30 minuten fietsen vanaf de veerdienst en op 5 minuten van het Noordzeestrand. Het landschap is inspirerend en zeer gevariëerd. Het gebied grenst aan de Boschplaat, een Europees natuurreservaat.

Datum, prijs en inclusief
Yoga Oud en Nieuw weekend Terschelling van 30 december t/m 1 januari 2019 (zondag-dinsdag). De prijs ervan is € 285,-- p.p. op basis van een mooie tweepersoonskamer voorzien van een douche en wc. 

Het weekend is inclusief:
- Twee overnachtingen in een mooie tweepersoonskamer voorzien van douche en wc.
- Deelname aan het volledige workshopprogramma incl oud & nieuw viering.
- Twee keer ontbijt, lunch(pakket) en diner op vegetarische basis.
- Yogi tea, koffie, fruit, champagne en vruchtensap
- Beddengoed en handdoeken
- Gebruik van materiaal zoals yogamatjes en meditatiekussens
- Huurfiets (drie dagen) en bagagevervoer op het eiland
- Toeristenbelasting
- Volledige begeleiding door YOGATERSCHELLING

 

Voor aanmelden klik  hier en voor de pdf bijlage met alle informatie over dit arrangement klik hier Zijn er vragen of even overleggen dan horen we het graag. We kijken er naar uit om er een fijn weekend van te maken!

Voor een overzicht van de andere weekenden kijk hier.

 

 

 

Over Ons

YogaTerschelling biedt geheel verzorgde yogaweekenden op Terschelling en de Veluwe aan. Met verblijf in een sfeervolle (hotel)accommodatie, sportieve yoga, ontspannende wandelingen en heerlijk vegetarisch eten. Een inspirerend en ontspannen weekend voor balans en vitaliteit. Intens genieten van zon, zee, strand, yoga, meditatie, massage en wellness.

Contact

Yogaterschelling
Oosterend 17c
8897 HW Oosterend Terschelling

Telefoon: 06-19.419.538

info@yogaterschelling.nl
www.yogaterschelling.nl
www.yogafestival.info
www.yogafestival.eu

Rek.nr : (IBAN) NL63 INGB 0007 3377 12
KvK nr: 32085191
BTW nr: NL181764179B02

Contactformulier

Name:

Email:

Message: