Schrijf in het gastenboek!


Je kijkt naar berichten 1 - 5 van 135

 

1 - November 1, 2018 9:30 pm

Naam:

Karel

Plaats:

Groningen

Reactie:

Volcontinu genoten tijdens het Veluwe weekend. Zoveel warmte, betrokkenheid, verbondenheid, lieve en gelijkgestemde mensen, fysiek en mentaal welbevinden, sauna’s, zwemmen, running, wandelen, biologisch-vegetarische maaltijden, sfeervolle warme accommodatie, prachtige natuur, verstilling, muziek, dans, … Still feels like heaven.

 
 

2 - November 1, 2018 12:51 pm

Naam:

Mary-lou

Plaats:

Leeuwarden

Reactie:

Het yoga &wellness weekend op de Veluwe was heerlijk. Een fijne warme sfeer en een mooi afwisselend programma met yoga, mooie boswandelingen, zang en dans.
Ik heb ervan genoten!

 
 

3 - September 2, 2018 6:51 pm

Naam:

Linda

Plaats:

Amsterdam

Reactie:

Wat een heerlijke zomervakantieweek heb ik gehad! Prachtige locatie, heerlijk eten, goede yogalessen en uitstekende en warme begeleiding.

Na een week met zoveel lichaamswerk was ik helemaal 'uit mijn hoofd'. Heel ontspannen en uitgerust weer naar huis.

Dank, dank, dank! Ik voel me bevoorrecht dat ik mezelf dit cadeau heb gedaan.

 
 

4 - April 11, 2018 10:22 am

Naam:

Caroline

Plaats:

Amsterdam

Reactie:

Heel erg bedankt voor het heerlijke yoga/vitaliteitsweekend op Terschelling! Ik vond het een heel goed programma, met fijne yogalessen, wandelingen, fietsen, lekker eten, leuke mensen, mooie locatie en prettige en goede begeleiding. Ik heb er erg van genoten en ben echt tot rust gekomen.

 
 

5 - April 10, 2018 9:05 pm

Naam:

Nadine

Plaats:

Rotterdam

Reactie:

Heerlijk yoga/vitaliteitsweekend op Terschelling. Mooie locatie, lekker eten, goede bedden, fijne yoga en ook nog eens prachtig lenteweer! De activiteiten buiten vond ik een prettige afwisseling. Warme en gezellige begeleiding en de groep deelnemers was sociaal. Door het vrije karakter van het programma genoeg ruimte om je eigen keuzes te maken en goed tot rust te komen. Bedankt!

 
 

Je kijkt naar berichten 1 - 5 van 135


Schrijf in het gastenboek!