Yoga Vitaliteitsweekend Terschelling, 22-24 februari 2019, 26-28 april 2019 en 17-19 mei 2019

Het yogaweekend met hartverwarmende yoga en meditatie, strandwandelingen en heerlijk vegetarisch eten. Het ontspannen weekend om frisse energie op te doen en te genieten van onze natuur. Yoga met aandacht voor beweging, houding, adem en meditatie. Het weekend voor balans, rust, inspiratie, ontspanning en vitaliteit.

Accommodatie

Het verblijf is in de Volkshogeschool TerschellingEen uniek gelegen en sfeervolle accommodatie in de bossen en duinen van Terschelling Hoorn. Het mooie gebouw De Brêge (= de Brug) is rondom een duin gebouwd! Er zijn 11 ruime tweepersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Elke kamer heeft een tuindeur die  uitkomt in het bos. In dit gebouw is een ronde lichte yogazaal met daarom heen een groot zonneterras. De maaltijden zijn in het sfeervolle restaurant gedeelte en het gebouw heeft een eigen loungeruimte.

Locatie

De accommodatie is gelegen temidden van een uniek bos- en duinlandschap te Terschelling-Hoorn. Gelegen op een fietsafstand van circa 30 minuten vanaf de veerdienst en op 5 minuten fietsen van het Noordzeestrand. Het landschap is inspirerend en zeer gevariëerd. Het gebied grenst aan de Boschplaat, een Europees natuurreservaat van twaalf kilometer lang tot aan het oostelijke punt van Terschelling.

Programma
Het yogaweekend begint vrijdag vanaf 17.30 uur en eindigt zondag om ca. 15.00 uur. Op vrijdag is er vanaf 17.30 uur ontvangst en aansluitend om 18.00 uur diner en yoga. Voor het programma en praktische informatie in pdf bijlage kijk hier.

De yoga wordt gegeven door Peter van der Burg van Yogaterschelling tezamen met Indra Bose. Een weekend om te genieten en de ruimte om te kiezen uit diverse vormen van yoga variërend van dynamische tot meer meditatieve yoga en een workshop yogamassage. Alle vrijheid om aan het programma deel te nemen of iets anders te doen. Zo is er voor de liefhebber (dagelijks) om 7 uur yoga met meditatie en om 8.15 uur Hatha yoga.

Om 11 uur kan je op zaterdag meegaan voor een bos-strandwandeling en om 16.00 uur is er een ontspannende yogasessie. Na het diner is er in de flow van de avond een speciaal avondprogramma met bijvoorbeeld dans, yoga(massage) en/of live muziek. Op zondagmorgen is er na de yoga en het ontbijt om 11 uur een fiets wandeltocht met een lunchpakket de mooiste plekken van het eiland ontdekken en om 14.15 uur een afsluiting.

De Yoga
Met hartverwarmende en adem geïnspireerde yoga in een mooie lichte yogazaal. Yoga voor balans, algehele conditie, rust, ontspanning, kracht, inspiratie, vitaliteit en vooral om intens van te genieten.

Peter van der Burg, internationaal gecertificeerd yogadocent begeleidt samen met Indra Bose met veel plezier yogaweekenden op Terschelling en de Veluwe. Met Stichting Yoga Festival organiseren zij ook het Yoga Festival op Terschelling, dat een uniek evenement en voor velen een begrip is. Zij hebben diverse opleidingen tot yogadocent gevolgd en beoefenen diverse vormen van yoga zoals Anusara yoga, Hatha yoga, Kundalini yoga, Yin yoga, Kriya yoga, Iyengar yoga, Vinyasa yoga en meditatie.

Yoga en meditatie om je te verbinden met je natuur, de adem en om bewust te zijn. Wat je beweegt en daarvan te genieten. Interessant voor een ieder met belangstelling voor bewust bewegen, gezond leven en ontspannen genieten. Aan een yogaweekend doen gemiddeld 16 deelnemers mee.

Datum, prijs en inclusief.

Yoga Vitaliteitsweekenden Terschelling zijn van 22-24 februari 2019, 26-28 april 2019 en 17-19 mei 2019. De prijs van dit weekend is € 275,-- p.p. en op basis van een mooie tweepersoonskamer voorzien van een douche en wc. Eenpersoonskamer uitsluitend op aanvraag en hiervoor geldt een toeslag van € 16 per nacht. 

Het weekend is inclusief:
- Twee overnachtingen in een mooie tweepersoonskamer voorzien van douche en wc.
- Deelname aan het volledige workshopprogramma.
- Twee keer ontbijt, lunch(pakket) en diner op vegetarische basis.
- Yogi tea, koffie, fruit en vruchtensap
- Beddengoed en handdoeken
- Gebruik van materiaal zoals yogamatten en meditatiekussens
- Huurfiets voor drie dagen en bagagevervoer op het eiland
- Toeristenbelasting

 
Voor aanmelden klik hier en voor de pdf bijlage met alle informatie over dit weekend klik hier.

Over Ons

YogaTerschelling biedt geheel verzorgde yogaweekenden op Terschelling en de Veluwe aan. Met verblijf in een sfeervolle (hotel)accommodatie, sportieve yoga, ontspannende wandelingen en heerlijk vegetarisch eten. Een inspirerend en ontspannen weekend voor balans en vitaliteit. Intens genieten van zon, zee, strand, yoga, meditatie, massage en wellness.

Contact

Yogaterschelling
Oosterend 17c
8897 HW Oosterend Terschelling

Telefoon: 06-19.419.538

info@yogaterschelling.nl
www.yogaterschelling.nl
www.yogafestival.info
www.yogafestival.eu

Rek.nr : (IBAN) NL63 INGB 0007 3377 12
KvK nr: 32085191
BTW nr: NL181764179B02

Contactformulier

Name:

Email:

Message: