Yoga weekend Terschelling 27-29 december 2018 

Het yoga arrangement met hartverwarmende yoga en meditatie, wandelingen en heerlijk vegetarisch eten. Een ontspannen weekend om frisse energie op te doen en te genieten van de natuur. De dagen tussen Kerst en Oud & nieuw op een unieke manier te beleven. Yoga met aandacht voor beweging, houding, adem en meditatie. Het yoga weekend: voor balans, ontspanning en vitaliteit.

Accommodatie

Het verblijf is in de Volkshogeschool TerschellingEen uniek gelegen en sfeervolle accommodatie in de bossen en duinen van Terschelling. Het mooie gebouw De Brêge (= de Brug) is rondom een duin gebouwd. Er zijn 11 ruime tweepersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Elke kamer heeft een tuindeur die rechtstreeks uitkomt op het bos. In dit gebouw is een ronde lichte yogaruimte met daarom heen een groot zonneterras. De maaltijden zijn in het sfeervolle restaurant gedeelte en er is een fijne loungeruimte.

Locatie

De accommodatie is gelegen  ineen uniek duinlandschap te Terschelling-Hoorn en op fietsafstand van circa 30 minuten vanaf de veerdienst en op 5 minuten fietsen van het Noordzeestrand. Het landschap is inspirerend en zeer gevariëerd. Het gebied grenst aan de Boschplaat, een Europees natuurreservaat.

Programma
Dit yoga arrangement begint vanaf ca. 17.30 uur en eindigt om ca. 15.00 uur. Op woensdag is er vanaf 17.30 uur ontvangst en aansluitend om 18.00 uur diner en yoga. Voor het uitgebreide programma en (reis)informatie in PDF klik hier.

De yoga wordt gegeven door Peter van der Burg van Yogaterschelling en Indra Bose. Diverse vormen van yoga  variërend van dynamische tot meer meditatieve vormen en een workshop yogamassage. Ook is er alle vrijheid om aan een deel van het programma mee te doen of iets anders te doen. Zo is er voor de liefhebber (dagelijks) om 7 uur meditatieve yoga met meditatie en om 8.15 uur Hatha yoga (stijl: Anusara).

Om 11 uur kan je op woensdag meegaan voor een bos-strandwandeling en om 16.30 uur is er een ontspannende yin- yogasessie. Na het diner is er in de flow van de avond een speciaal avondprogramma met bijvoorbeeld yoga(massage), dans en/of meditatie. Op donderdag is er na de yoga en het ontbijt om 11 uur een fiets wandeltocht naar de Bosplaat met lunch op locatie en om 14.15 uur een afsluiting.

De Yoga
Met hartverwarmende yoga in een mooie lichte ronde yogazaal. Hatha yoga voor balans, ontspanning, kracht, vitaliteit en om intens van te genieten.

Peter van der Burg (46 jaar) internationaal gecertificeerd yogadocent begeleidt samen met een yoga gastdocent(e) met veel plezier yogaweekenden op Terschelling en de Veluwe. Met Stichting Yoga Festival organiseert hij jaarlijks ook het Yoga Festival op Terschelling dat een uniek evenement en voor velen een begrip is. Hij heeft diverse opleidingen tot yogadocent gevolgd en beoefent diverse vormen van yoga zoals Anusara yoga, Hatha yoga, Kundalini yoga, Kriya yoga, Iyengar yoga, Ashtanga-Vinyasa yoga en meditatie.

Yoga en meditatie als een manier om je te verbinden met je natuur, datgene wat je beweegt en daarvan intens te genieten. De yoga is toegankelijk voor een ieder met belangstelling voor bewust en sportief bewegen. Aan een yogaweekend doen gemiddeld 18 deelnemers mee.

Datum, prijs en inclusief.

Yoga Vitaliteitsarrangement Terschelling. De prijs ervan is € 280,-- p.p. op basis van een mooie tweepersoonskamer voorzien van een douche en wc.

Het verblijf is inclusief:
- Twee overnachtingen in een mooie tweepersoonskamer voorzien van douche en wc.
- Deelname aan het volledige workshopprogramma.
- Twee keer ontbijt, lunch(pakket) en diner op vegetarische basis.
- Yogi tea, koffie, fruit en vruchtensap
- Beddengoed en handdoeken
- Gebruik van materiaal zoals yogamatjes en meditatiekussens
- Huurfiets voor drie dagen en bagagevervoer op het eiland
- Toeristenbelasting
- Volledige begeleiding door YOGATERSCHELLING

 

Voor aanmelden klik hier en voor de pdf bijlage met alle informatie over dit arrangement klik hier. Zijn er vragen of even overleggen dan horen we het graag. We kijken er naar uit om er een fijn weekend van te maken!

 

Over Ons

YogaTerschelling biedt geheel verzorgde yogaweekenden op Terschelling en de Veluwe aan. Met verblijf in een sfeervolle (hotel)accommodatie, sportieve yoga, ontspannende wandelingen en heerlijk vegetarisch eten. Een inspirerend en ontspannen weekend voor balans en vitaliteit. Intens genieten van zon, zee, strand, yoga, meditatie, massage en wellness.

Contact

Yogaterschelling
Oosterend 17c
8897 HW Oosterend Terschelling

Telefoon: 06-19.419.538

info@yogaterschelling.nl
www.yogaterschelling.nl
www.yogafestival.info
www.yogafestival.eu

Rek.nr : (IBAN) NL63 INGB 0007 3377 12
KvK nr: 32085191
BTW nr: NL181764179B02

Contactformulier

Name:

Email:

Message: